Hermansen ude resten af året

Vores unge talent Andreas Hermansen har pådraget sig en knæskade – og er formentlig ude resten af 2019. I vinterens sidste træningskamp mod Vanløse IF kom Hermansen til skade i et sammenstød med en Vanløse-spiller. I første omgang blot et slag på knæet, men det har vist sig at være værre end først antaget.

Hermansen har nemlig revet det forreste korsbånd over. "Det er selvsagt super ærgerligt og meget frustrerende for både Hermansen og os", siger sportschef Anders Theil og fortsætter.

Andreas’ alder og form taget i betragtning gør det selvfølgelig endnu mere surt. Han var inde i en god periode og havde vist sig godt frem i opstarten. Det er aldrig sjovt at få så alvorlig en skade, som når man river et korsbånd over. At den tilmed kommer i opstartens sidste minut gør det bare endnu værre.

Skadens omfang betyder, at han regnes ude de næste 9-12 måneder. En lang periode, der nu arbejdes intenst på at lysne for det unge talent. "Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe Hermansen igennem denne svære tid. At være skadet – særligt i lang tid – er ikke nemt, og det bliver nu alle i og omkring truppens opgave at hjælpe til", slutter Anders Theil.

Her ses "Herman" efter kampen i Telia Parken mod FCK. Han er en kriger og fysisk meget velfunderet - og det er egenskaber han kan bruge i den næste svære tid. Vi håber alle, at han kommer sig hurtigt, så han igen kan trække FCR-trøjen over hovedet.