Havde bolden mest men tabte

FC Roskilde tabte træningskampen mod Fremad Amager fra 2. division i går aftes. Holdet havde en klar overvægt i spil - og faktisk også i chancer. Men der manglede saft og kraft i afslutningerne. På en god dag, kunne De lyseblå, der spillede i de orange udebanetrøjer, godt havde scoret 2-4 kasser. Fremad Amager havde vel de tre muligheder, de scorer på, og så et enkelt langskud. Men man må rose deres effektivitet foran mål - og så generelt deres fightervilje over hele banen. Fortsætter de med det, skal de nok spille med helt i toppen af 2. division øst, her i foråret.
 
Selve resultatet er ikke nødvendigvis så interessant i en træningskamp, så tidligt på året - men det står klart, at effektiviteten i begge felter skal forbedres, hvis vi skal hente de nødvendige point i 1. division. Og det skal vi!
 
Ser man bort fra resultatet viste flere spillere rigtig gode takter. Jesper Bech har en dejlig boldbehandling og et stort overblik, og bliver helt sikkert en gevinst for holdet. "Greko" viste også gode offensive takter - og man går også med en fornemmelse af, at Bajram Fetai kommer til at vise nogle af sine mange kvaliteter, som vi ved han indeholder.
 
Så jo, det var helt klar også lyspunkter på denne råkolde aften på Amager.
KAMPFAKTA:
 
Fremad Amager - FC Roskilde 3-0 (1-0)
Onsdag, den 11. februar 2015.
Kampstart: 17:30.
Kunstgræsbanen modsat Sundby Idrætspark
Tilskuere: 50-100.
 
27' 1-0 Fremad Amager.
44' Advarsel Lars Brøgger (FCR)
Pausestilling: 1-0.
45' Ud/indskiftning: Ud Frederik Vang ind Mads V. Petersen.
45' Ud/indskiftning: Ud Greko ind Ferdinand Bangsgaard.
47' 2-0 Fremad Amager.
60' Ud/indskiftning: Ud Lars Brøgger ind Pierre Larsen.
60' Ud/indskiftning: Ud Jesper Bech ind Robert Larsen.
64' Ud/indskiftning: Ud Bajram Fetai ind Casper Andersen.
66' 3-0 Fremad Amager.
74' Ud/indskiftning: Ud Anders Nielsen ind Martin Nielsen.
Slutresultat: 3-0
 
Start-11'er:
30. Frederik Vang, 2. Anders Møller, 5. Kristian Geertsen, 14. Andreas Lissau, 15. Nikolaj Hansen, 20. Stefan Hansen, 22. Lars Brøgger, 23. Bajram Fetai, 33. Anders Nielsen, 40. Jesper Bech, 43. Christian 'Greko' Jakobsen
 
Bænk:
16. Mads V. Petersen, 6. Martin Nielsen, 9. Pierre Larsen, 11. Mark Leth, 19. Ferdinand Bangsgaard, 21. Casper Andersen, 27. Robert Larsen, 77. Marc Bredal (Prøvespiller)
 
Ikke benyttede spillere:
11. Mark Leth, 77. Marc Bredal (Prøvespiller)
 
Referat: (af Patrick Werther):
FC Roskilde startede kampen godt, med massere boldbesiddelse og hurtige pasninger. Nytilkomne Jesper Bech var at finde på den defensive midtbane i første halvleg.
 
Der har stod Roskilde på både spil og chancer de første 25 minutter. Det ændrede Fremad Amager dog på, da de, med deres første skud inden for rammen, kommer foran 1-0. 
 
Anders Theil benyttede pausen til at skifte målmand, da Mads V. Petersen erstattede Frederik Vang i målet. Roskilde kommer langsomt ud fra pausen og Fremad Amager kan alt for let bringe for sig foran 2-0.
 
Med en boldbesiddelse på 70-30 i FC Roskildes favør, skulle man tro at vi kunne komme tilbage i kampen. Men sådan skulle det ikke gå. Andreas Lissau brænder to chancer inden for 2 minutter - vi mangler lige de sidste 10 procent. 
 
Med en halv time tilbage lukker Fremad Amager kampen med deres tredje skud på mål. Kampen ender 3-0.