Har du prøvet at give Thygesen og Fetai et spin?

På Klubspil.dk finder du FC Roskildes egen klubautomat og andre flotte specialdesignede automater, hvor du støtter FC Roskilde hver gang du spiller.

Du kan eksempelvis tage til CHINATOWN med KinaKaj, sejle på maritimt eventyr med MatrosKaj, smutte en tur på BODEGAEN med TjenerKaj eller jagte vilde dyr med SafariKaj. Kan du lide god musik kan du give den fuld spade på JUKEBOXEN med RockKaj.

Der er kælet for detaljerne og lagt lækker lyd til alle automaterne! Vi glæder os helt vildt til at vise dig vores nye spil og du får selvfølgelig et godt tilbud med på vejen:

Du får op til 1.000 kr. I VELKOMSTBONUS og derudover får de første 10 der opretter sig med 1.000 kr. og spiller på én af vores automater et gavekort på 1.000 kr. til vores gode sponsor pattegrise.dk.