Handelsbanken og FC Roskilde fortsætter sammen

7. december 2020

Endnu en partner har vi glæde af i det kommende år - Handelsbanken fortsætter som sponsor i FC Roskilde, hvilket vi er utrolig glade for!

Steen, direktør i Handelsbanken Roskilde, er glad for forlængelsen af samarbejdet:

”Vi vil gerne være med til at skabe lokale relationer, ved at støtte FCR. Udover vi selvfølgelig bakker lokalt op. Desuden har vi et stort udbytte af netværksmøderne i forbindelse med vores medlemskab. Nu har vi været en del af FCR igennem de sidste mange år, og det har været med til at udvikle os lokalt.”

Lasse fra FC Roskilde er også glad:

”Det er super vigtigt, at lokalmiljøet bakker op omkring FCR - faktisk er erhvervsdrivende med til at opretholde et fornuftigt professionelt miljø omkring klubben. Uden den opbakning er det ikke muligt at bibeholde vores fodboldsetup - jo flere der bakker op, jo flere muligheder. Derfor er jeg glad for de virksomheder, som fortsat vælger at hjælpe os. Samt nye der kommer til.

For at gøre os attraktive hos virksomhederne, bliver vi som klub nød til at skabe noget der kan give mening og gavne dem tilbage. Derfor har vi vores store fokus på netværket og aktiviteterne, som kan være med til at skabe relationer og potentiel omsætning for vores sponsorer.”