Halse efter Lyngby-nederlag: Alle skal steppe op

13. maj 2019

Af: Alfred Winther Groth

Søndagens frustrerende 1-2-nederlag til Lyngby Boldklub kom efter en flot første halvleg, hvor Ørnene var dominerende og sad på det meste. Alligevel blev det ikke til mere end det, da Lyngby i løbet af de sidste ti minutter pludseligt melder sig voldsomt på banen og scorer to mål.

"Vi taber i dag, fordi vi smider det væk i anden halvleg. Vi giver initiativet til dem, holder ikke fast i bolden og får ikke skabt de chancer, vi burde. Vi skaber lidt og har nogle muligheder, men det er alt i alt bare ikke godt nok", siger dagens vice-anfører Nicklas Halse

De takter, der blev vist i første halvleg var det, der inden kampen var efterspurgt af holdet. Det handlede om sammenhold og det at udrette noget alle mand. Den del lykkedes, hvorfor nederlaget gør ekstra ondt:

Halse fortsætter: "Det er svært at sige, hvorfor vi ikke fået taget det gode spil fra første halvleg med ind i anden halvleg. Jeg ved ikke, om vi bliver lidt passive eller går ned på energien. Vores første halvleg er rigtig god, vi viser, at vi er et hold, skaber mange chancer og har optakt til rigtig meget. Så det er frustrerende, at vi ikke tager det med over i anden halvleg."

Heldigvis ligger vi fortsat til i tabellen og vores skæbne er i egne hænder. Med to point ned til FC Helsingør under nedrykningsstregen, kan vi i løbet af sæsonens to sidste kampe selv bestemme, om den står på 2. division eller 1. division efter sommerferien.

"Hvis vi skal have det ønskede udbytte i de næste to kampe, så skal vi stå sammen som et hold – vi skal præstere noget af det, vi gjorde i første halvleg. Vi havde meget energi og var aggressive i presset. Alle mand skal til at steppe op, for det er simpelthen ikke godt nok, det som vi leverer nu. Vi giver for nemme mål væk og får ikke scoret på vores chancer. Vi skal simpelthen blive mere kyniske, hvis vi gerne vil blive i 1. division. Og det skal vi til at vise klubben og fansene, at vi gerne vil", slutter Nicklas Halse af.

Næste hjemmebanekamp bliver sæsonens sidste, når vi på søndag åbner portene for tilskuerne til en spændende kamp, hvor FC Fredericia kommer på besøg.

Kampstart er som altid 13:45.