Gudmann er landet i Roskilde

Marcus Gudmann havde første træningsdag i lyseblåt onsdag eftermiddag, efter sin hjemrejse fra FC Nordsjællands træningslejr i Spanien. Gudmann kommer som tidligere nævnt til FCR fra FCN på en lejeaftale for resten af indeværende sæson.
 
Det var en glad og tilfreds Gudmann der mødte op i Roskilde Idrætspark:
“Først og fremmest er det en utrolig fed mulighed for mig, at kunne komme til Roskilde og forhåbentlig spille en masse. Jeg glæder mig til at hjælpe holdet, jeg kender mine egne kvaliteter og er sikker på, at jeg kan bidrage med noget af det Roskilde mangler. Jeg vil sindssygt gerne hjælpe klubben, og er klar til at give mig fuldt ud for holdet og mine holdkammerater. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang.”
 
Anders Theil er ligeledes glad for tilgangen af Marcus Gudmann:
“Marcus kommer til fra FC Nordsjælland, og er en spiller de lige har forlænget kontrakten med, så det er jo et eller andet sted en spiller de selv satser meget på. De har vurderet, at han ville have godt af, at komme ud og spille noget 1. Division og få noget hår på brystet på den måde, så det er vi selvfølgelig utrolig glade for. Udover det, så passer han godt ind her. Han er for det første ung og rigtig sulten - det kan vi rigtig godt lide. Han har spillet tre-back-kæde i Nordsjælland, det arbejder vi også lidt med her. Han er utrolig forudseende i sit spil og er seriøs omkring sine ting, så vi forventer egentlig ret meget af ham og ser ham som en klar forstærkning af vores trup, som i forvejen er lidt smal. Han er skolet godt og god på bolden, klassisk for Nordsjælland-spillere, så det er bare et plus i forhold til de ting vi skal."

Marcus Gudmann i FC Roskilde-trøjen.