"Greko" solgt til Brøndby

18. juni 2015

PRESSEMEDDELELSE

I dag har Christian "Greko" Jakobsen skrevet under på en aftale med Brøndby, der gør, at han skifter til superligaklubben med omgående virkning.

FC Roskilde har været rigtig glade for den tid Greko har været i klubben. Greko kom til FC Roskilde den 1. januar 2015 fra Hvidovre.

Grekos udvikling har været forrygende og vi er overbevist om, at hans udvikling vil fortsætte i Brøndby, når han skal spille på højeste niveau i Danmark.

Om Grekos skifte til Brøndby siger cheftræner Anders Theil: "Vi er først og fremmest glade på Christian vegne. Men vi er også rigtig stolte af den udvikling Greko har haft i FCR. Det er temmelig kort tid vi har arbejdet sammen da Greko først startede træningen midt i februar måned. Han har udviklet sig rigtig meget og er nem at arbejde med, da han selv læser spillet rigtig godt og forstår alle budskaber med det samme. Han besidder nogle færdigheder som er rigtig gode og jeg er temmelig sikker på, at han kommer til at presse sig på til minutter i Brøndby. Og det fedt for os at kunne udvikle og sælge til en klub som Brøndby og der har været en enorm interresse for Greko".

Alle i FC Roskilde ønsker Greko held og lykke i Brøndby!

Greko nåede at score syv mål i de 12 kampe han spillede for FC Roskilde.