God sommer

3. juni 2018

FC Roskilde ønsker alle supportere, sponsorer og alle andre i og omkrig klubben en rigtig god sommer.

I sæson 2018/2019 står den, som bekendt, igen på NordicBet LIGA-fodbold i "Reden" (Roskilde Idrætspark), efter en turbulent sæson, der dog blev afsluttet med en komfortabel 2-0 sejr over Fremad Amager i den sidste kamp.

Resultatet af anstrengelserne i Superligaen, NordiBet LIGA og 2. division gjorde, at der i næste sæson vil være hele fire hold yderligere fra Sjælland i NordicBet LIGA'en, end den netop afsluttede sæson.

Hvidovre og Næstved rykker op i NordicBet LIGA'en, i stedet for Brabrand og Skive. Samtidig rykkede Vejle, Esbjerg og Vendsyssel FF op i Superligaen, og ned kom FC Helsingør, Silkeborg og Lyngby.

Set med FC Roskildes øjne giver det en del flere kamp, hvor vi møder "gamle kendinge", og hvor historien fortæller os, at der - både hjemme og ude - bliver nogle rigtig interessante og seværdige kampe, med en masse tilskuere på lægterne. Det kan vi alle glæde os til.

Vores side med link til modstanderklubberne er opdateret - se den her!

Spillerne er gået på ferie, som du kunne læse her på vores officielle facebook-side (og nedenfor), så lige nu slapper de af og lader op, dog samtidig med, at de holder grundformen ved lige.

Træningskampene, der er en vigtig del af optakten til den kommende sæson, er på plads ligger i vores kalender.

Følgende modstandere venter:

Tirsdag, den 3. juli 2018: FC Roskilde - Santa Clara, USA

Fredag, den 6. juli 2018: Lyngby - FC Roskilde

Onsdag, den 18. juli 2018: FC Roskilde - Avarta

Lørdag, den 21. juli 2018: FC Roskilde - B93.

Vores hjemmekampe vil ikke nødvendigvis blive spillet i "Reden" - vi vender tilbage med mere information, så snart det er muligt.

Hjemmesiden og vores facebook holder dog ikke ferie - og begge vil naturligvis løbende opdateres, når der er interessant nyt.

GOD SOMMER og på gensyn til sæson 2018/2019.