FYSIKKEN


15. april 2017

Morten Walldo

På denne side, som vi kalder "Fysikken", orienterer fysioterapeut Morten Walldo om skadessituationen i FC Roskilde-truppen.

En ulykke kommer sjældent alene...

"Selvom vi har været ualmindeligt forskånet for skader indtil nu i denne halvsæson, så levede træningen, mandag den 10. april, desværre for alvor op til ovennævnte ordsprog. Både Daniel Stenderup og Nicklas Halse måtte udgå fra træningen efter vrid i venstre knæ. Førstnævnte havde efterfølgende store smerter på ydersiden af knæet, og en MR-scanning konstaterede, at det yderste ledbånd i knæet har taget skade efter vriddet. Dette betyder at Stenderup skal have benet fikseret i en skinne i minimum 6 uger, hvorefter genoptræning kan begynde.

Nicklas Halse var ligeledes uheldig til ovennævnte træning. Efter nærmere undersøgelse mistænkes at det inderste ledbånd i knæet har taget skade ved vriddet. Det har grundet påske ikke været muligt at få knæet MR-scannet, hvorfor skadens præcise omfang endnu ikke kendes. Vi håber selvfølgelig, at de værste anelser manes til jorden efter scanningen".