Første møde i FC Roskilde Fan Club

Torsdag aften gennemførte FC Roskilde Fan Club sit første møde, hvor planerne for fanklubbens aktiviteter blev drøftet. Steen Koustrup Christensen gennemgik ideerne bag fanklubben, som allerede har rundet 320 medlemmer. Herunder kom han også ind på samarbejde med andre fanklubber, både gennem fairfans.dk og konkret i forbindelse med kampe.

Herefter gennemgik han planerne for forårssæsonenen: flag, bannere konfettirør, live musik til hjemmekampe, optræden fra andre sportsgrene, busture til udekampe. Det skal være endnu sjovere at gå til bold i Roskilde, både før og efter kampene - og i pausen.

Efter Steens oplæg bød de omkring 25 fremmødte ind med ideer til flere initiativer om alt fra genindførelse af pant på drikkekrus, så børnene har noget at samle ind, over konkurrencer mellem byens uddannelsessteder i pauserne til inddragelse af de gamle RB-veteraner og til overvejelser om hvor i Ørnereden hjemmeholdets fans lydmæssigt bedst trænger igennem.

Mødet sluttede med et stort bifald til arbejdsgruppen, som har opstartet den nye fanklub samt til FCR for de nye tiltag, der er på vej i klubben. Deltagerne gik fra mødet med gensidige skulderklap og en overbevisning om, at i år vender vi tilbage til 1. division.

- Ove, FC Roskilde Fan Club