”Friends of Roskilde” bag lejeaftalerne i FC Roskilde

Skadessituationen i FC Roskilde er desværre så uoverskuelig, at vi var nødt til at gøre noget for fortsat at have en trup, der er bred nok og indeholder de kvaliteter på banen, som er nødvendige for at kunne begå sig i landets næstbedste fodboldrække, siger klubbens formand Carsten Wickmann i forbindelse med, at klubben i transfervinduets sidste timer lejede Emil Peter Jørgensen og  Mikkel Jensen ind fra Superligaklubberne OB og FC Nordsjælland.

Problemet var bare, at vi ikke havde de penge der skulle til, så gode råd var dyre. Heldigvis trådte en gruppe sponsorer til og meddelte at de var villige til at betale omkostningerne ved at leje de to spillere frem til jul, hvor aftalerne med OB og FC Nordsjælland udløber.

Gruppen, der bærer arbejdstitlen ”Friends of Roskilde” er i forvejen aktionærer og sponsorer i klubben og består af Tom Rasmussen, Roskilde teltudlejning - Lars Hinrich, Rationel - Christian Glem, Mc. Donalds i Roskilde - Lars Andersen, Roskilde Data og Bo Tue Knudsen BTK Invest.

Det er ganske enkelt fantastisk med den sponsorkreds, vi har i klubben. Det gør, at vi lige er i stand til at hæve overliggeren et lille stykke højere i forskellige sammenhænge, og det er ikke første gang, vi får denne hjælp på et kritisk tidspunkt. Ikke kun fra denne gruppe, men også fra andre i sponsorkredsen, siger Wickmann, der håber på, at de to unge lejesvende kan være med til at hente de point, der er nødvendige for at bide sig fast i rækken.

Spørgsmål vedrørende denne pressemeddelelse kan rettes til Carsten Wickmann på telefon 40 30 17 10.