Frederik Vang forlænger

Det er en stor glæder at kunne oplyse, at FC Roskilde har forlænget aftalen med målmand Frederik Vang Larsen, så han er at finde i klubben de næste to år.

En tilfreds cheftræner, Rasmus Monnerup, udtaler: "Frederik er på alle måder en fantastisk målmand at have i truppen. Han holder et konstant højt niveau til træning, også selvom han ikke har spillet ret meget i sæsonen. På den måde er han med til at holde Schram skarp hele tiden. Samtidig har han en kæmpe andel i vores gode træningsmiljø.

”Frede” har udviklet sig meget gennem det sidste år, hvor især hans spil med fødderne er blevet glimrende – og så han nogle fantastiske reflekser.

Jeg er dybt imoneret over Vangs samarbejde med Schram – de to bakker hinanden op og hjælper hinanden til trods for at de er konkurrenter. Det er så høj klasse, og jeg glæder mig til at arbejde videre med Vang."

En mindst lige så tilfreds sportschef, Anders Theil, supplerer: "Vi er rigtig glade for at Frederik Vang forsætter i klubben. Vang har været med i mange år, og er efter et par skadesperioder tilbage på det niveau, han skal være. Vi ser frem til at have Vang med på holdet de næste to år."

Frederik Vang har forlænget aftalen med FC Roskilde så den gælder de næste to år.

"Jeg er glad for at forlænge med FC Roskilde, som har udviklet sig meget positivt i de syv år jeg har været i klubben. Jeg er stolt af at FC Roskilde ser mig som en del af dem, der skal udvikle klubben yderligere, og jeg ser frem til at være med til at gøre det sammen med mine holdkammerater, trænerteamet og folk i og omkring klubben”, siger den sympatiske målmand til FC Roskildes hjemmeside.