Forza Leasing Roskilde er lyseblåt bilhus

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at endnu en lokal forretning er med på rejsen i FC Roskilde. Forza Leasing Roskilde er ny FCR Partner - til stor glæde for os.

Lasse Hansen fra FC Roskilde ser frem til samarbejdet:
“Jeg glæder mig over, at Forza Leasing Roskilde er kommet ombord. Vi har over det seneste lange stykke tid præsenteret mange nye sponsorere, og hver enkel er vigtig for klubbens udvikling, på hver deres måde. Med Forza Leasing får vi en stærk lokal forretning, der ønsker at være en del af klubbens fremgang.”
Om Forza Leasing Roskilde:

Vi hos Forza Leasing Roskilde er et lokalt bilhus, der både tilbyder leasing og køb/salg af biler - vi har samtidig glæden af, at størstedelen af vores kunder typisk er lokale fra Roskilde eller omegn.

En af vores styrker ligger er vores afdeling i Tyskland, hvorfra vi om året leverer mere end 300 biler i Danmark, både til os selv og andre forhandlere. Det sikrer en smidig og nem mulighed, for at vælge sin leasing bil selv, samtidig betyder det også at på langt de fleste nyere biler - kan vi få 24 måneders garanti med på bilen.

Endvidere har vi mangeårig erfaring med et værksted, der har eksisteret i 15 år. Vi er derfor hjemmevant i både service og reparation af alle bilmærker - ligesom vi har original tester til langt størstedelen.

Vi ser frem til samarbejdet med FC Roskilde og tror på, at det bliver til gavn for begge parter i fremtiden.