Forsvarsklippen Qvist forlænger

22. november 2017

Det er en stor fornøjelse at kunne oplyse, at vores rutinerede forsvarsklippe, Anders Qvist, har forlænget kontrakten, så han tager et år mere i FC Roskilde-trøjen.

Cheftræner Rasmus Monnerup er synligt tilfreds og udtaler: "Jeg er virkelig glad og lettet over at Qvist fortsætter i FC Roskilde. Anders er hamrende dedikeret og loyal i alt, hvad han laver. Samtidig har han holdt et højt niveau, når han har spillet og ift. det træningsmiljø, vi er så glade for, er forlængelsen også i det lys særdeles vigtig. ”Bello” går altid forrest til træning, og jeg glæder mig til at forsætte det gode samarbejde. Endelig er jeg sikker på at Qvist kan blive endnu bedre end han er nu, og ift. den måde vi skal spille på fremadrettet passer han rigtig godt ind."

En glad sportschef, Anders Theil supplerer: " Vi er rigtig glade for, at Qvist stadig er at finde i FCR det næste år. Han er den spiller i truppen, der har været her længst. Han kender klubben rigtig godt, og er en kulturbærer i FC Roskilde."

To gange Anders, Qvist og Theil, giver hånd på kontraktforlængelsen.

Hovedpersonen er selv også glad for forlængelsen: "Jeg er stolt over at have været en del af FC Roskilde de sidste otte år, og den udvikling klubben har været igennem er imponerende. Jeg ser frem til at fortsætte i FC Roskilde og håber, at jeg kan være med til at tage endnu et skridt i den rigtige retning."

Anders Qvist er vellidt i truppen og hos FCR-supporterne, hvilket er helt naturligt. Han er gennemført sympatisk udenfor banen, men kompromisløs, fokuseret, arbejdsom, og en spiller man som modstander meget vel kan slå sig på, når han løber ind over kridtstregen. En ægte kriger.

Alle i FC Roskilde glæder sig over det forlængede samarbejde!