Flyttefirma Sjælland ny Plus Partner

Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til FlyttefirmaSjælland, som vi glæder os til at byde velkommen i vores erhvervsnetværk her i FC Roskilde.

​Flyttefirma Sjælland tilbyder billig kvalitetsflytning og opbevaring, og er et af landets førende flyttefirmaer. De er medlem af DMF, hvilket er din garanti for effektiv flytning.

Hos Flyttefirma Sjælland er det vigtigt at du som kunde får en kvalitetsflytteoplevelse ud af din flytning, og det er hjerteblod at gøre alt ting bedre end konkurrenterne. De er stolte af at have nogen af branchens bedst lønnede flyttefolk, hvilket ligeledes gør, at kravene til kundeservice til vores flyttemænd tårnhøje. Du vil som kunde hos Flyttefirma Sjælland opleve en højteknologisk flytteforretning, der har taget det af flytte dit hjem fra A til B til et helt nyt niveau.

"Vi er rigtig glade for at have fået Flyttefirma Sjælland ind som partner her i FC Roskilde, og vi glæder os til at skulle være med til at hjælpe Flyttefirma Sjælland til at opnå endnu flere Erhvervskunder her i Roskilde. Thomas kunne for starten se de mange muligheder der ligger for hans firma i vores stærke netværk, og var ret hurtig til at beslutte at dette var det rigtige at gøre. Så vi ser frem til at få Flyttefirma Sjælland godt i gang hernede, så de kan drage nytte af det", udtaler  Mads Christian Suhr, sponsor & eventansvarlig i FC Roskilde.

Besøg Flyttefirma Sjælland