Flow House forlænger Plus Partner-aftale

Et velkendt ansigt omkring FC Roskilde er indehaver af Flow House Rengøring, Mads Christian Suhr, der i en lang årrække var at finde bag skrivebordet hos os. Han har netop underskrevet en ny aftale som Plus Partner i klubben - og det glæder os.

Claus Grønborg fra FC Roskilde glæder sig over, at et velkendt ansigt fortsat er i klubben:
”Mads er et kendt ansigt både omkring FCR, men i særdeleshed også ude i byen. Vi er glade for, at opbakningen som Mads igennem de sidste par år har givet FCR, fortsætter. Den enorme opbakning klubben har modtaget de sidste par uger er utrolig vigtig, da vi har en sportslig målsætning for, at vi i denne sæson skal slutte i top 6. Dette kan ikke lade sig gøre uden at lokalmiljøet bidrager. Tak til alle som ønsker at byen skal forblive lyseblå.”

Mads Christian Suhr fra Flow House ser frem til samarbejdet:

“FC Roskilde ligger mit hjerte meget nært, derfor bidrager jeg til at vi i fælleskab kan løfte projektet sammen. Udover at mit sponsorart kan glæde andre, gavner det samtidig Flow House, i forbindelse med relationer og bekendtskaber vi stifter igennem netværket.”