Flot sejr over Fredericia

19. juli 2020

FC Roskilde spillede i dag sidste hjemmekamp i denne sæson, der på så mange måder har været anderledes. Dagens gæster var FC Fredericia, der ligger nummer tre i NordicBet LIGA'en og, indtil for ikke så længe siden, spillede med om at true Vejle Boldklub i deres tilbagevenden til Superligaen.

I dag kunne man på ingen måde se, at det var top tre mod bund. FC Roskilde imponerede endnu en gang ved at kontrollere spillet på fornemmeste vis - flytte spillet sikkert rundt på banen, så gæsterne måtte løbe mange forgæves meter, og så slå til med aggresivt temposkift, når chancerne bød sig. Endivdere blev indsatsen krydret med en hurtig scoring fra matchvinder, Younes Bakiz, der i øvrigt kæmpede flot i sin sidste hjemmekamp for FC Roskilde.

Men det var nu alle mand, som spillede i dag, der fightede med næb og klør. Stærk mentalitet! Og FC Roskilde var tættere på 2-0 end gæsterne var på at udligne.

Nu venter den sidste kamp på lørdag, når turen går til Hvidovre.

Younes Bakiz blev matchvinder med en tidlig scoring i sin sidste hjemmekamp for "De lyseblå".

Højdepunkter:

7': Bolden flyttes ud i højre side, hvor Younes sætter fart og afslutter hårdt og fladt - bolden tager modsatte stolpe og går i mål. Fantastisk start på kampen for FC Roskilde.

28': Mouritsen sender et fin frispark i feltet - Monday går i luftet men header forbi mål

29': FCR fastholder presset omkring gæsternes mål - Philip Rejnhold afslutter hårdt, men bliver tacklet i skudøjeblikket, så bolden går til hjørnespark.

Pause

55': Gæsterne bliver farlige - fint opspil i højre side - bolden smides ind i feltet, hvor der afsluttes i sidenettet. Vang ser dog ud til at have styr på den.

59': FCR sender et hjørnespark ind i feltet - gæsterne header væk til kanten af feltet, hvor Philip Ramussen banker til bolden - desværre går den over mål.

67': Mouritsen sender et af sine karakteristiske lange og farlige indkast ind i feltet - bolden bliver snittet videre, og Monday dukker op i en god position, men afslutter over mål.

5 minutters tillægstid.

92': Fredericias sidste krampetrækninger. De sender en indlæg i feltet, Vang kommer ud og bokser væk - Victor Torp afslutter med en "first timer", men bolden suser forbi mål.

Kampfakta

FC Roskilde - FC Fredericia 1-0 (1-0)

Søndag, den 19. juli 2020, kl. 13.00

Younes Bakiz