Fire nye sponsorer i Netværket

Af: Alfred Winther Groth

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til fire nye vigtige sponsorer i FC Roskildes Erhvervsnetværk. De fire nye virksomheder er alle lokalt forankrede og dele af internationale, nationale og lokale virksomheder.

Allerede fra næste netværksmøde, den 21. marts 2019, vil de være at træffe og er klar til at skabe nye kontakter.

Vil du høre mere om netværket, blive partner i FC Roskilde eller blive klogere på Roskildes stærkeste erhvervsnetværk, kan du kontakte sponsorkonsulent Ole Budtz på +4550132520 eller ob@fc-roskilde.dk

FCR Netværkspartner: BoFinans

Indehaver Lene Bjerring

”Uvildig Økonomisk Rådgiver for Private & Erhvervsdrivende | Bolig | Investering | Pension | Ejer af BoFinans Roskilde

Hvornår har du sidst fået genforhandlet dine renter, fået sparring på dine investeringer og hvad sker der, hvis du mister din arbejdsevne i morgen?

Som uvildig rådgiver i BoFinans er det min fornemmeste opgave at skabe gennemsigtighed og overblik for dig i din økonomi samt forhandle de bedste aftaler til dine behov.

Jeg har mere end 30 års erfaring fra bank og den finansielle sektor, og har et godt indblik i hvilke muligheder der ligger gemt, og hvordan man får adgang til dem.”

FCR Netværkspartner: Fjordlandet Outdoor

Partner Lars Brøchner Møller

”Fjordlandet Outdoor - Indgangen til Nationalpark Skjoldungernes Land.

I Nationalpark Skjoldungernes Land skaber Fjordlandet Outdoor lokale oplevelser med udgangspunkt i de fantastiske omgivelser området giver. Vi elsker at være ude i naturen og glæder os til at tage alle med på oplevelser i den skønne nationalpark.

Vi tilbyder unikke fælles oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land. Oplevelserne inkluderer altid lokale guider der viser lokale steder, fortæller lokale historier og som folder alle de fantastiske tilbud ud, som Skjoldungernes Land indeholder. Alle vores oplevelser er centreret omkring et tema, der gør turen helt unik og tilpasset særlige interesser. Vi tilstræber os på at lave oplevelser for alle og udvikler hele tiden vores ture så vi kan få vist det fantastiske Skjoldungernes Land frem for så mange så muligt.”

FCR Partner: BDO i Roskilde

Partner Lisbet Kindvig og partner Dan R. Petersen

”Vi arbejder hver dag for at skabe værdi for vores kunder, uanset om det drejer sig om revision og regnskab, køb og salg af virksomheder, værdiansættelse, skat, moms, cyber security, EU-persondataforordningen (GDPR), it-rådgivning eller advisory. Ud over rådgivning og revision hjælper vi også gerne med den daglige administration fx bogholderi og lønadministration.

Roskilde kontoret rådgiver og servicerer også udover de private kunder en lang række kommuner og de to regioner på Sjælland under ledelse af Partner og statsautoriseret revisor Per Lund.

BDO i Roskilde er ideelt placeret rent trafikalt. Vi ligger tæt ved motorvejen og samtidig også tæt på Roskilde centrum. Fra vores hoveddør har vi udkig over til Roskilde Domkirkes berømte tvillingetårne.”

FCR Partner: Bøttcher Fog

Direktør Simon V. Pedersen

”Vi er en lokal forankret virksomhed som startede i 1986 og beskæftiger i dag 21 medarbejdere.

Forventninger til vores fremtidige energiforbrug kræver langt mere nytænkning end tidligere. Derfor har målet for os været at sammensætte et kreativt team af medarbejdere, som med deres specialiserede viden kan være med til at sikre energibesparende løsninger i en grønnere fremtid.

Vi leverer skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine behov. I hele processen fra idé til levering er vi den rigtige leverandør. Vi har elektrikere, som er specialiseret i vores forskellige kompetenceområder, og vi er derfor i stand til at løse alle former for opgaver, store som små.”