Pressemeddelelse


Ferdinand Bangsgaard tørner ud for FC Roskilde.

Ferdinand Bangsgaard har i indeværende sæson spillet for Nordvest FC, men i den kommende sæson vil det være FC Roskilde, der får glæde af hans talent. Klubben har netop indgået en etårig kontrakt med den talentfulde midtbanespiller, som på et tidspunkt også var til prøvetræning i FC Nordsjælland.

Vi er ved at have truppen til 1 division på plads, siger FC Roskilde træner Anders Theil, men jeg har hele tiden været på udkig efter en midtbanespiller, som både har råstyrken til at spille i 1. division, og som samtidig besidder de kvaliteter boldmæssigt, som passer ind i den øvrige trup. Det gør en type som Ferdinand, så det er kun glædeligt, at han har valgt at tørne ud for os i den meget spændende 1. division, der tegner sig efter at sidste runde i den nuværende sæson blev afviklet i den forgangne weekend.

Jeg ser frem til at prøve kræfter med første division, siger Ferdinand Bangsgaard, og håber på, at jeg kan bidrage til at FC Roskilde kan gøre sig i den bedre ende af tabellen. FC Roskilde har jo gjort det helt fantastisk i denne sæson og har et hold med rigtig mange gode spillere, som jeg glæder mig til at spille sammen med.