FCR skriver med Tobias Noer

Det er med stor glæde, at vi i dag kan løfte sløret for sommerens ottende forstærkning. I sidste weekend spillede Tobias Noer træningskamp for os, og siden da har han trænet med. I går spillede han igen og i dag har han sat sin underskrift på en kontrakt med FC Roskilde.

Den 23-årige midtbanespiller er skolet i Brøndby IF’s ungdomsafdeling og kommer til FC Roskilde fra AB, hvor han nåede at optræde 92 gange.

Hovedpersonen selv, glæder sig til at trække i lyseblåt:
"Først og fremmest er jeg rigtig glad for at kunne kalde mig selv Roskilde-spiller. Jeg valgte blandt andet at tage til Roskilde pga. klubbens ambitioner. Når det er sagt, så kender jeg flere, der har været i Roskilde og som har snakket rigtig godt om klubben, hvilket også gjorde det interessant og spændende at komme til Roskilde. Jeg har store forventninger til den kommende sæson, med det hold vi har, skal vi helt klart kunne sikre os en oprykningsplads til 2. Division, hvilket jeg også tror 100% på kan lade sig gøre."

Noer fortsætter: "Jeg er en spiller der er utrolig glad for at have bolden og spille fodbold langs græsset, udover den del så er jeg heller ikke typen der siger nej til en duel. Så hvis du spørger mig, vil jeg mene, at jeg er en pasningsstærk spiller, der også kan gå til stålet."

Sportschef, Anders Theil, er yderst tilfreds med tilføjelsen af Noer:
“Tobias Noer er en spiller vi har fulgt i noget tid efterhånden. Han er en dygtig midtbanespiller med en rigtig god venstrefod, mens han også er stærk i både pasnings- og duelspillet. Så vi er meget tilfredse med, at vi i dag har skrevet kontrakt med Noer.”

Velkommen til, Noer!

Tobias Noer nyder gårdsdagens sejr over BK Frem.