FCR skriver med Jannick Storch

FC Roskilde har skrevet kontrakt med målmand Jannick Storch, der allerede startet op og træner med truppen.

Sportschef, Anders Theil, er godt tilfreds med aftalen og han har følgende kommentarer: "Det var vigtigt for os hurtigt og få en ny keeper på plads efter Vangs skade. Det var også vigtigt, at det ikke blev en yngre talentfuld keeper, men en som fra dag ét kan gå ind og presse Schram. Det har vi fundet i Jannick Storch, som har et par Superligakampe og over 60 divisionskampe på cv'et. Så vi er rigtig glade for at Storch har skrevet kontrakt med os. Han er teknisk stærk, placerer sig godt og læser spillet rigtig fint. Samtidig er Storch rigtig god med fødderne, hvilket bestemt er en fordel."

Jannick Storch selv udtaler: "Jeg er super glad for at være landet i Roskilde, efter en periode uden klub og et kort ophold i Holland. Jeg har heldigvis holdt mig fuldt i gang hos FC Helsingør og skylder dem en stor tak for, at jeg har kunne holde mig skarp der i 5 måneder. Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af FC Roskilde og deres fuldtidssetup - et projekt, hvor jeg kun kan se mig selv blive endnu bedre og fortsætte min udvikling. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, truppen og trænerteamet og glæder mig rigtig meget til at hjælpe til med at få klubben frem i tabellen og hjælpe med at indfri målsætningerne som er sat."

Alle i FC Roskilde byder Jannick Storch velkommen!