FCR skriver med Halse

FC Roskilde har skrevet en halvårlig kontrakt med 19-årige Nicklas Halse, der til manges overraskelse startede inde i gårsdagens sejr over Hobro IK.

Der er ingen tvivl om Halses talent, hvilket hans gode præstation i går også vidnede om, så overraskelsen skyldtes alene, at for mange FCR-supportere er Halse endnu et ubeskrevet blad.

Det kan vi så her ændre lidt på.

Vi kan nemlig oplyse, at den unge sympatiske gut var anfører for Brøndbys U/19-hold sidste år. Han kom til Brøndby i 2014 fra Hvidovre. Halse står noteret for 14 u-landskampe (se DBU-statistik her!)

Du kan også læse, hvad Tipsbladet skriver om Halse her! 

Manager Anders Theil har følgende kommentarer til aftalen: "Halse skrev kort før kampen under på en aftale for efteråret i FCR, hvilket vi er rigtig glade for. Han har gjordt det godt, og vi ville gerne se ham an her i efteråret. Nu kom det så til at gå hurtigt med debut, og Halse spillede en god kamp og bliver rigtig spændende at følge".

Alle i FC Roskilde byder Halse velkommen og ser frem til at se flere flotte præstationer i den nye kamptrøje.

Nicklas Halse her i sin debut for FC Roskilde, hvor han var med i startopstillingen i 3-1 sejren over Hobro IK. Halse er født i maj 1997, men viste ved flere lejligheder prøver på sin ro med bolden, modenhed og gode overblik.