FCR skriver med endnu en amerikaner

6. juli 2018

Pressemeddelelse

FC Roskilde har igen hentet en amerikaner som forstærkning til divisionstruppen. Navnet er Jared Rice.

Formentlig er det ikke et navn, som siger så mange danskere noget, men FC Roskildes sportschef, Anders Theil, kan spotte et talent, når han ser det - og han var overhovedet ikke i tvivl om Jareds potentiale.

Som det var tilfældet med Kyle McLagan, har Theil fundet Jared Rice på AX Soccer Tours. Theil fortæller: "Jeg så Jared over tre dage, og så også en del videooptagelser med ham. Hans position er venstre back, og han har en god fysik og størrelse. Jared er god i pasningsspillet og har en rigtig god sparketeknik. Vi var på udkig efter en spiller til backpositionen, da vi jo har sagt farvel til et par stykker her i sommerpausen. Så det var en god og udbytterig tryout i New York med AX Soccer Tours igen."

Fra en synligt tilfreds Jared, har vi fået denne kommentar: "I'm very pleased to begin my professional career with FC Roskilde. Signing with this great club is a dream come true and I'm looking forward to meeting my new teammates and coaching staff. I'm thankful for my family, friends, old teammates and coaches who have helped me along the way. I feel blessed to have this opportunity and I'm ready to begin the new season."

Alle i og omkring FC Roskilde byder Jared Rice velkommen til klubben, og glæder sig til at se ham i FCR-tøjen.

Anders Theil og Jared Rice på træningsbanen i New York.