FC Roskilde skriver kontrakt med ungt talent fra egne rækker

FC Roskilde har i dag skrevet kontrakt med U15-spilleren Stefan Gartenmann.

Netop i dag fylder Stefan 15 år og bliver dermed gammel nok til at indgå kontrakt. ”Siden Stefan i 2010 blev udtaget til FC Roskildes yngste årgang, har vi i FC Roskilde med stor interesse fulgt hans udvikling”, udtaler talentchef Per Jensen. ”Det er derfor med stor glæde, at vi i dag kan sætte underskrifterne på en aftale med Stefan”, fortsætter Per.

Stefan Gartenmann startede allerede med at spille fodbold som 5-årig i Roskilde Boldklub af 1906, hvor han også spillede, indtil han blev udtaget til FC Roskilde. Stefan har altid haft talent for boldspil, og inden han valgte at koncentrere sig om fodbolden, var han en meget talentfuld håndboldmålmand, hvor han spillede for Roskilde Håndbold.

FC Roskilde er glade for, at han valgte fodbolden.

Stefan er en meget talentfuld forsvarsspiller, som kan dække alle pladser i forsvaret. Han er dog også en meget alsidig spiller, som til tider med succes er blevet brugt som angriber.

Stefan er et produkt af FC Roskildes seriøse ungdomsarbejde, og vi håber, at mange drenge vil følge i hans fodspor. Talentmassen er i hvert fald til stede i FC Roskilde.

FC Roskilde ønsker Stefan tillykke med kontrakten.

Stefan Gartenmann og talentchef Per Jensen ved kontraktunderskrivelsen