FCR skal til Maribo i DBU Pokalen

8. august 2016

Onsdag går turen til Maribo, hvor FC Roskilde skal spille 1. runde i DBU Pokalen - en turnering, hvor "De lyseblå" tidligere har leveret rigtig flotte præstationer og sidste år sendte superligamandskaberne FC Midtjylland og Hobro ud.

FC Roskilde kom helt frem til kvartifinalen, hvor AaB viste sig at være en for stor mundfuld, da nordjyderne, den 5. april 2016, slog og 0-4 på eget græs.

Og hvem husker ikke kampen mod FC København, den 30. oktober 2014, hvor der i øvrigt blev sat stadionrekord...

Onsdag aften er rammerne og modstanderholdet dog en smule mere "nede på jorden", når FC Roskilde gæster Maribo Boldklub, der til daglig spiller i Lolland Faster-Serien. Men kampen er vigtig og en kamp, der bare SKAL vindes, hvis vi igen i år skal være en del af pokaleventyret. Så der er ikke plads til at tage let på tingene.

Og selv om Maribo Boldklubs modstandere i LF-serien hedder fx. Horslunde, Systofte, Tingsted og Væggerløse, så må FC Roskilde under ingen omstændigheder undervurdere hjemmeholdet. Historien viser nemlig, at der i DBU Pokalen hvert eneste år kommer nogle artige overraskelser - og den del af pokalhistorien, vil vi ikke være en del af.

Vi håber mange FCR-supportere vil finde vej til Maribo på onsdag kl 18:30 og vi håber, at FC Roskilde kan give dem en sejr og dermed spille sig videre til 2. runde.

Vel mødt til pokalfodbold!

FC Roskilde har stolte pokaltraditioner og sendte FC Midtjylland ud af DBU Pokalen sidste år.