FCR og Profil Rejser A/S indgår nyt samarbejde

10. februar 2017

Pressemeddelelse

FC Roskilde har indgået en 2-årig aftale med Profil Rejser, der bliver ny FCR Plus Partner.

Hos FC Roskilde er vi glade for det nye partnerskab. ”Vi har et ønske om at være byens hold og samtidig tilbyde vores stærke forretningsnetværk en række oplevelser, som kan styrke relationerne til deres medarbejdere og kunder.

På den korte bane introducerer vi allerede nu Profil Rejser SportsConcept for netværket med en tur ned at se Champions League i Barcelona, der møder Paris SG. Vi tror, at vi sammen kan opbygge et stærkt og langvarigt samarbejde, som skaber værdi for begge parter – samt klubbens ansatte, medlemmer, fans og partnere”, udtaler Adm. Direktør Dennis Poulsen.

Også hos Profil Rejser skaber det nye samarbejde stor glæde. ”Profil Rejser SportConcept ser frem til et langt og varigt samarbejde samt opbakning til FC Roskilde. Vi håber, at vores nye samarbejde med FC Roskilde kan være med til sætte Profil Rejser Sportsconcept på landkortet som partner og vil resultere i en masse brand awareness til Profil Rejser”, udtaler salgsdirektør hos Profil Rejser SportConcept, Christian Kjær Madsen.

Profil Rejser SportConcept er en del af Profil Rejser A/S, som samlet har mere end 65 rejseeksperter og 35 års erfaring.

Profil Rejser SportConcept`s aktiviteter dækker blandt andet:

•         Fodboldtræningslejre til både bredde og elite

•         Netværksrejser for klubber samt sponsorture

•         Fodboldrejser til kampe i de europæiske ligaer

•         Udlandsrejser for klubber med bus, fly og tog

•         Golfrejser, både individuelle, matchture og prorejser

•         Cykelrejser og meget mere

Profil Rejser A/S kan sende dig på ferie, uanset om det er safari, storbyferie, krydstogt m.m.

Besøg vores nye partner på www.profil-rejser.dk