14. juli 2018

FCR og Lyngby delte i lige kamp

FC Roskilde gæstede i dag Lyngby Stadion for at spille efterårets 3. testkamp.

Vejret var dejligt, banen var rigtig fin, og begge hold var opsat på at spille en god gang positiv fodbold. Så alt var på plads til en seværdig kamp.

I første del af første halvleg stod der mest Lyngby på spillet, uden de dog skabte de helt store tilbud, men efterhånden fandt FC Roskilde sig selv og fik sat nogle fornuftige ting sammen. Emil Nielsen måtte desværre udgå med en lårskade. Den forventes dog ikke at være alvorlig, men det er som altid svært at vurdere så kort tid efter.

FC Roskilde kom fint ud til 2. halvleg og kom frem til et par gode tilbud, uden dog at være helt skarpe - blandt andet sendte Antipas en bold på tværs til en fri Niolai Jessen, der dog afslutter lige på målmanden.

FC Roskilde bringer sig foran på et straffespark, sikkert sat ind af Nicolai Vallys. Lyngby udlignede på en flot flugter af Rezan Corlu, efter et hjørnespark som i første omgang heades væk. Jannich Storch, i FCR-målet, var uden chance.

Lyngby kommer igen mere med i kampen og viser et par gange tænder offensivt. Alligevel er det FC Roskilde, der er tættest på at afgøre kampen, da Thygesen sender et farligt hovedstød mod mål, efter et flot indlæg - Lyngbykeeperen må ud i fuld længde for at klare den.

Kampen endte 1-1, hvilket var et rimeligt resultat, som kampen udviklede sig. Cheftræner Monnerup fik en masse værdifuld viden med sig, og gutterne fik en masse "meter i benene" - så alt i alt en rigtig god dag.

Der var også et gensyn med tidligere FC Roskilde-spillere, Kristian Lindberg og Nicklas Mouritsen, der nu begge er på kontrakt i Lyngby.

Kampfakta:

Lyngby – FC Roskilde 1-1 (0-0)
67. min. 0-1 Nicolai Vallys, straffespark
81. min. 1-1 Rezan Corlu

FC Roskilde holdopstilling:

Jannik Storch, Mark Gundelach, Daniel Stenderup, Andreas Hermansen, Anders Nielsen, Robert Hansen, Mikkel Thygesen, Mathias Gehrt, Emil Nielsen, Nicolai Vallys, Quincy Antipas (prøvespiller)

Bænken: Frederik Schram, Anders Qvist, Nicklas Halse, Mathias Kisum, Nicolai Jessen, Albert Theodor Kornum, Elijah (prøvespiller)

Næste testkamp for Hele Byens Hold er allerede på onsdag, hvor modstanderen er Avarta. Kampen spilles på Ringsted Stadion, kl. 17:00.

Andreas Hermansen spillede igen en fin kamp som midtstopper - her er han med fremme og afslutter efter hjørnespark.