FCR og Lindberg forlænger samarbejdet

Det er med stor glæde, vi kan oplyse, at FC Roskilde i dag har lavet en kontraktforlængelse med den farlige angriber Kristian Lindberg, der til daglig spiller med nummer 11 på ryggen af sin FC Roskilde-trøje.

Aftalen løber til 31. december 2018.

En tilfreds Lindberg udtaler: "Jeg er utrolig glad for at have forlænget min aftale med FC Roskilde. Jeg har haft en god opstart indtil videre - jeg har selvtrænet meget i ferien og haft stor fokus på de små ting, som er mindst ligeså vigtigt som så meget andet. Det gælder både kost, søvn og væske. Jeg føler mig i god form og kan mærke på mig selv. at min sult for succes aldrig har været større end den er nu. Så det er dejligt, at klubben også har lagt mærke til mig og viser mig tillid med den her forlængelse. Der er et rigtig godt projekt i gang i FC Roskilde, og det ser utrolig spændende ud med en sindssyg stærk trup og et rigtig godt trænerteam. Så jeg tror, at vi går et rigtig spændende halvår i møde".

Alle i og omkring FC Roskilde er rigtig glade for nyheden, for Lindberg er en utrolig sympatisk og positiv person og meget vellidt.

Manager Anders Theil har følgende kommentar: "Lindbergs potentiale er stort og han er en rigtig dygtig afslutter. Vi har en stor tro på, at han endelig kan få forløst det. Vi tror også den modgang Lindberg har haft, har fået ham til at indse, at der skal arbejdes endnu hårdere. Det er i hverfald det, vi ser på træningsbanen fra ham. Så vi er meget tilfredse med kontraktforlængelsen".

Kontrakforlængelsen bekræftes med et fast håndtryk af bestyrelsesformand Bo Tue Knudsen og Krisitan Lindberg.