FCR og HBK delte i porten

Det blev desværre ikke helt det brag et lokalopgør, som man kunne håbe på. Chokstarten af HBK Køge satte desværre en dæmper på FC Roskilde, der i resten af 1. halvleg virkede lidt modløse og uden idéer til at bryde afgørende igennem. Robert Larsen fik dog skabt lidt fornyet håb med en sen scoring i overtiden Den gav fornyet energi til gutterne.

Der kom lidt mere gang i kampen som 2. halvleg skred frem. Det helt store festfyrværkeri blev det dog ikke til. Men der blev dog budt på lidt flere spændende situationer og lidt flere nærgående chancer til FC Roskilde - og så bød den på et brag af et mål fra Thygesen, der sikrede os det ene point.

Højdepunkter:

3 min. - HB Køge chokstarter med et langskudsmål - Lee Rochester sender boldeni netmaskerne fra kanten af feltet. En kold dukkert for "De lyseblå".

41 min. - HBK afslutter - Frederik Schram halvklarer men må give en ripost, som Kristian Andersen er hurtigst til at opsnappe, så han kan prikke den i kassen lige for næsen af FCR-forsvaret.

45 min. - Bolden lander hos unge Robert Larsen på kanten af feltet og han sparker tørt bolden ind via stolpen. Det lunede med en scoring at gå til pause med og giver forhåbning om et FC Roskilde-hold der blæser afsted, når 2. halvleg fløjtes i gang.

PAUSE

54 min. - Mark Leth pisker til baglinjen og slår et perfekt indlæg til Bajram Fetai, der fri foran mål header over mål. Den slags tilbud skal udnyttes - og her plejer Bajram nu også at være mere skarp.

70 min. - Kristian Pedersen, HB Køges venstre back, får lov at drible hele vejen igennem men Frederik Schram er opmærksom og kommer ud og klarer den med en benparade.

82 min. - FCR kaster langt indkast. Bolden afvises i første omgang - den lander hos Thygesen, der flugter bolden i kassen med et brag, uden chance for Frederik Due i HB Køge-målet.

94 min. - Oscar Buch erobrer bolden fra HB Køges højre forsvarsspiller og slår et super indlæg til Bajram, der afslutter fint - en kæmpe chance for at afgøre kampen i overtiden -men bolden ville bare ikke ind for Bajram i dag. Det kunne ellers have været en smuk afslutning på en ellers ikke specielt seværdig kamp. 

Thygesen sikrede FC Roskilde det ene point efter et perlemål.

FC Roskilde - HB Køge 2-2 (1-2)

Onsdag, den 11. maj 2016, kl. 18.30

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 1046

Dommer: Jakob A. Sundberg

Linjedommere: Darko Haramija & Danny Kolding

4. dommer: Casper Thorsøe Jr.

 

Startopstilling:

Frederik Schram

Simon Richter

Stefan Hansen

Nikolaj Hansen (anfører)

Jan Kristiansen

Jesper Bech

Mikkel Thygesen

Martin Andersen

Mark Leth Pedersen

Robert Larsen

Bajram Fetai

 

Kampforløb:

3' 0-1 Lee Rochester (HBK)
41' 0-2 Kristian Andersen (HBK)
44' Advarsel Mikkel Thygsen (FCR)
45' 1-2 Robert Larsen (FCR)
82' 2-2 Mikkel Thygesen (FCR)
88' Advarsel Simon Richter (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
64' Jan Kristiansen Anders Qvist
64' Martin Andersen Oscar Buch
87' Robert Larsen Ferdinand Bangsgaard

 

Ikke benyttede spillere:

Kasper Tvede

Anders Møller Christensen