FCR nedkæmpede Vendsyssel FF

18. august 2019

Efter et par godkendte kampe, der dog ikke havde givet den ønskede pointhøst, var der i dag en svær kamp i vente for FC Roskilde. Gæsterne var superliganedrykkerne fra Vendsyssel FF.

Nordjyderne havde dog heller ikke fået de ønskede point - og for de fleste nok også forventede point. Det var blevet til tre point i lige så mange kampe (en sejr og to nederlag) - og da sidste dommerfløjt lød fra den norske dommer (der i øvrigt dømte en ganske udmærket kamp), havde Vendsyssel FF stadig kun tre point. FC Roskilde var derimod gået fra et til fire.

Resultatet blev nemlig en flot sejr på 2-0 til "ørnene" - et resultat, der nok overraskede mange i fodbolddanmark.

I dag blev der lukket fint af i de bagerste rækker, og så var midtbanegeneralen, Robert Daugaard Larsen, i målhumør. Den store stærke 8'er stod for begge kampens mål. Et i hver halvleg - og begge var rigtig flotte mål.

Vendsyssel FF virkede rodløse og modløse og til sidst i kampen, hvor de skulle kæmpe for det ene point, virkede det ikke som om, nogen af spillerne havde lyst til at tage ansvar og afslutte. Det virkede heller ikke som om, de ville kaste alt frem for at få point med hjem. Enten var de ikke oppe i rette gear, eller også var det bare FC Roskilde, der havde sat sig på kampen og kæmpet gejsten ud af gæsterne.

FC Roskilde spillede frisk til fra kampens start - uden de store komplicerede ting, men derimod på en måde som vi er mange, der godt kan lide at se fodbold blive spillet. Gutterne kæmpede bravt, troede på sig selv, spillede direkte, og når chancen bød sig, så "hakkede spætten". Det gjorde den så to gange i dag, og det var nok til en dejlig - og for mange - overraskende sejr. Men for FC Roskilde selv var den ikke så overraskende - for truppen har både kvalitet, godt sammenhold og kampgejst. Så efterhånden som truppen bliver spillet mere og mere sammen, kan der komme flere kampe af samme kaliber.

Kyle McLagan fik i en nærkamp et slag på øjet, og måtte udgå. Kylle blev kørt på hospitalet for at blive kontrolleret. Vi håber han hurtigt er tilbage på træningsbanen.

Højdepunkter:

7' - Souheib Dhaflaoui holder fint fast i bolden med sin sublime teknik - med en lækker aflevering i dybden sender han Robert afsted - han laver skudfinten og sætter sin markering af og sender bolden i mål helt oppe under overliggeren, uden chance for Nicolai Flø i Vendsyssel-målet. Fantastisk flot mål.

40' - VFF får en friløber, da FCR-forsvaret er lidt passivt - Frederik Vang stomer frem og vinder duellen.

Pause

53' - Mileta tæsker et direkte frispark på mål fra lang afstand. Flot eksekveret, men Flø får bokset til hjørnespark.

62' - Robert igen på spil. Fint indlæg fra "AB" i højre side - Robert tager bolden til sig, drejer en halv omgang og udplacerer Flø i Vendsyssel-målet. Dejlig simpelt, direkte og perfekt udført.

72' - VFF sender et indlæg ind i feltet, hvor Rasmus Vinderslev kommer højst og header farligt på mål - Vang hiver en super-redning frem og må ud i fuld længde for at give hjørnespark,

74' - Flot gennesmpil og afslutning af VFF - igen er Vang på plads og må give hjørnespark.

Robert Daugaard Larsen blev matchvinder og dobbelt målscorer. Han var her og der og alle vegne i dag.

Kampfakta


FC Roskilde - Vendsyssel FF 2-0 (1-0)

Søndag, den 18. august 2019, kl. 13.45

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 598

NordicBet LIGA

Dommer:  Mohammad Usman Aslam - fra Norge

Linjedommere: Ulrik Gøtz & Sondre Dahle – fra Norge

4. dommer:  Sebastian Aagerup

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Lucas Rejnhold Steen

Daniel Segev Jørgensen

Anton Pedersen

Kyle McLagan

Nicklas Halse (anfører)

Abdoulie "AB" Njai

Robert Daugaard Larsen

Souhaib Dhaflaoui

Mileta Rajovic

Monday Etim

 

Kampforløb:

7' 1-0 Robert Daugaard Larsen (FCR)
25' Advarsel Anton Pedersen (FCR)
36' Advarsel Robert Daugaard Larsen (FCR)
44' Advarsel Allan Høvenhoff (VFF)
48' Advarsel Nicolai Flø (VFF)
62' 2-0 Robert Daugaard Larsen (FCR)
73' Advarsel Younes Bkiz (FCR)
80' Advarsel Tiémoko Konaté (VFF)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
22' Kyle McLagan Dawda Ngum
65' Souheib Dhaflaoui Younes Bakiz
83' Mileta Rajovic Finnur Justinussen

 

Ikke benyttede spillere:

Marco Priis Jørgensen (målmand)

Devim Sahrin

Nicolai Olsen

Casper Grening