FCR måtte gå til vinterpause med nederlag

23. november 2019

Årets sidste kamp i NordicBet Ligaen for FC Roskilde blev spillet i dag mod topholdet Vejle Boldklub. Kampen blev præcis så svær som det på forhånd så ud til at skulle blive.

Gæsterne kom ud med højt pres og satte et højt tempo fra starten og producerede flere gode chancer. Der var aldrig rigtig spænding om kampens resultat, da Vejle satte sig hårdt på kampen. Først i 2. halvleg overtog FC Roskilde i flere perioder spilet, dog uden at blive afgørende farlige.

Vejle Boldklub var det bedste hold i dag og gæsternes sejr var fuld fortjent.

FC Roskilde ville gerne gå på vinterpause med en god præstation - gør man det, virker pausen ikke helt så lang. Gutterne gjorde hvad de kunne, men mødte bare overmagten. Vejle Boldklub spillede som et tophold, og man kan sagtens se de rødblusede som en seriøs bejler til en plads i superligaen i næste sæson.

Højdepunkter:

3' - Juhani Ojala heade flot på mål efter hjørnespark - Vang henter den helt ude ved stolpen.

9' - Vejles Ylber Ramadani tordner bolden på stolpen, hvorefter den springer i spil igen.

16'- Diego Montiel bringer Vejle foran efter et øjebliks uopmærksomhed i FCR-forsvaret. VB laver en smart kombination og bolden ender hos Montiel der afslutter fladt forbi Vang.

19' - Mucolli øger føringen for Vejle direkte på frispark. Bolden sendes i en stor bue ind over - Vang ser ud til at være desorienteret og bolden sejler i mål på et ellers ufarligt frispark.

23' - Finnbogason kommer alene igennem med Vang, der dog stærkt vinder duellen.

31' - Dawda jagter hurtige Mucolli på kanten, rammer hans ben og de falder begge til jorden. Dommer Jonas Hansen peger på 11 meter-pletten. Monttiel sætter den sikkert i mål til 0-3,

Pause

68' - FCR holder fint fast i bolden. Halse send dyb stikning frem til Younes - han afventer lidt med afslutningen, så vinklen bliver lidt for spids. Afslutningen er lige på målmand, Indy Groothuizen, der redder for gæsterne.

81' - Finnbogason snyder FCR-forsvaret med en hurtig finte - han afslutter fra tæt hold, men Vang redder flot.

89' - I sidste minut af den ordinære spilletid kan Finnbogason sætte panden på en tværbold og lukke kampen til 0-4.

2 minutters tillægstid

Kampfakta

FC Roskilde - Vejle Boldklub 0-4 (0-3)

Lørdag, den 23. november 2019, kl. 15.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 688

NordicBet LIGA

Dommer: Jonas Hansen

Linjedommere: Yasin Seker & Casper Thorsøe Jr.

4. dommer: Sebastian Friis Aagerup

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Dawda Ngum

Daniel Segev Jørgensen

Kyle McLagan

Nicklas Mouritsen

Nicklas Halse (anfører)

Mikkel Basse

Lee Rochester

Souhaib Dhaflaoui

Nicolai Jessen