FCR henter ungt angrebstalent

29. januar 2021

Pressemeddelelse

Det er med glæde i stemmen, at vi kan offentliggøre endnu en tilføjelse til truppen.

Den 19-årige angriber, Magnus Krogh Hansen, er ny mand i lyseblåt. Han kommer til FC Roskilde fra B.93.

Sportschef, Anders Theil, glæder sig over at få Magnus ind:
“En meget spændende angriber, der i 2019 fik debut på det danske U19-landshold. Med Magnus får vi en dygtig spiller, med gode afslutninger. En spiller der deltager aktivt i opspillet, og er rigtig god til at finde de rigtige positioner foran kassen. Vi ser meget frem til at få Magnus i gang.”

Hovedpersonen glæder sig til at komme i gang i Roskilde:
“Jeg har altid godt kunne lide Roskildes måde at spille fodbold på, når jeg som både ungdoms- og seniorspiller har mødt klubben. Nu var timingen der, og jeg så mit snit til at komme til FC Roskilde. I de snakke jeg har haft med både Anders Theil og Michael Jørgensen har kemien været god, og det virker som et perfekt match. Klubben manglede en spiller med mine egenskaber og det gjorde kun kemien bedre. Nu glæder jeg mig til at komme i gang.”

Velkommen til Ørnereden, Magnus

Magnus Krogh Hansen er ny mand i FC Roskilde-trøjen.