FCR henter ny spiller i USA

19. juni 2018

Pressemeddelelse

FC Roskildes sportschef, Anders Theil, har været i USA for at hente den seneste tilgang til truppen, Kyle McLagan. Den talentfulde forsvarsspiller har lavet en aftale på 1½ år med FC Roskilde.

Om den nye spændende spiller fortæller Anders Theil: "Jeg var i Austin Texas og i Charlotte North Carolina i april måned og scoute spillere. Det var spillere der deltog i Alex Grendi soccertours tryout. Det var en både spændende og interessant tur. Efterfølgende har vi haft to spillere i Danmark for at træne lidt med. Ud over træning fik de også mulighed for at spille en intern træningskamp. De er begge taget hjem igen, men jeg kan med glæde sige, at Kyle kommer tilbage på en halvanden-årig kontrakt."

Theil fortsætter: "Kyle gjorde det rigtig godt, da han var her, og er samtidig meget professionel i sin tilgang til fodbolden - både på og uden for banen. Han dækker midterforsvaret og kan også spille begge backs, da han sparker rigtig godt med begge ben. Han er aggressiv og stærk i dueller og hovedspil. Han har også god fart, så han besidder mange af de færdigheder, der skal til, for og kunne nå langt."

Cheftræner, Rasmus Monnerup, supplerer: "Kyle har nogle åbenlyse fysiske egenskaber, som gør ham utrolig interessant. Han er meget eksplosiv, fysisk stærk og dygtig 1 mod 1 defensivt. Offensivt har han nogle fantastiske diagonaler, hvilket vil give os et ekstra element i spillet. I den periode, han prøvetrænede her, viste han desuden en enorm professionalisme og et stort vindergen. Han bliver spændende at følge, når han har tilpasset sig Danmark og vores spillestil. Jeg glæder mig til at se Kyle udfolde sig i Danmark, og er sikker på at han vil udvikle sig til en profil for os."

Hele FC Roskilde byder Kyle velkommen til klubben og glæder sig til at se ham trække FCR-trøjen over hovedet.

En glad Kyle McLagan ved kontraktunderskrivelsen.