FCR henter Emil Nielsen hjem fra Rosenborg

Det lå ikke lige i kortene, at Emil Nielsen skulle hjem til FC Roskilde, men nogle gange sker der overrumplende ting i denne fantastiske forunderlige fodboldverden. FC Roskilde er utrolig glade for, at Emil kommer tilbage i den lyseblå FCR-trøje og ser meget frem til at få ham i aktion hurtigst muligt.

Der har ligget en del forarbejde inden denne glade meddelelse er blevet en realitet. Emil Nielsen har i dag skrevet under på en 2-årig kontrakt med FC Roskilde.

En yderst tilfreds manager, Anders Theil udtaler: "Emil har tidligere vist, at han kan toppræstere i det miljø vi har i FC Roskilde, så vi håber på, at dette skifte kan få hans karriere kickstartet igen efter en hård tid i Rosenborg og AGF".

I en i forvejen spændende trup giver det endnu flere strenge at spille på, da Emils fart og målfarlighed vil give panderynker hos de fleste cheftrænere i 1. division, når de sidder og forbereder sig på en kamp mod FC Roskilde. Der er ingen tvivl om, at Emils kompetencer ville være et stort aktiv for de fleste hold - så alle i klubben glæder sig til at se ham på måltavlen igen for FC Roskilde.

(Øverst) Theil og Emil ved kontraktunderskrivelsen i dag. (Nederst) Emil som vi kender ham bedst - koncentreret og med fuld fart mod mål.

Anders Theil glæder sig til at se Emil til træning og i kamp - og første træning for Emil vil allerede være i eftermiddag. Manageren udtaler videre: "Jeg er rigtig godt tilfreds med vores nuværende trup, men yderligere konkurrence vil altid være med til at skærpe hver enkelt spiller og samlet set gøre os bedre som hold. Emil er jo en humørbombe, hvilket også kun vil være med til at øge den i forvejen gode stemning i truppen. Så at vi får Emil tilbage er et kæmpe plus - både på og uden for banen".

Emil Nielsen har selv følgende kommentarer til sin tilbagevenden til FC Roskilde, hvor han var publikumsfavorit og fejrede mange triumfer: "Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg håber, at jeg kan hjælpe holdet til at spille med i toppen.

Der har været andre muligheder både fra Superliga og Norge. Men jeg mærkede godt efter og følte, at skiftet til FCR var det rigtige for mig nu. Jeg har, siden jeg stoppede i FCR, løbende haft kontakt med Theil. Han var en stor hjælp for mig i mine første år som senior, og han ved, hvad jeg står for.

Samtidig har jeg mødt Bo (FCR-formand BoTue Knudsen, red) nogle gange, og han var en stor hjælp til, at jeg kom til Rosenborg og har gjordt meget for mig. Så efter lidt tid blev jeg sikker på at det det rigtige for mig. Og det blir fantastisk at møde de fans som var der da min karriere rigtig startede".

Emil får nummer 18 på trøjen.

Velkommen hjem, Emil!