FCR henter Daniel Jørgensen

6. juli 2016

Pressemeddelelse

Det er en stor fornøjelse at kunne meddele, at FC Roskilde har skrevet en et-årig kontrakt med 25-årige Daniel Segev Jørgensen. Daniel har forladt Næstved for at søge nye udfordringer efter seks år - heraf de sidste som anfører, Inden da var han som U/19-spiller i FC Nordsjælland.

Manager Anders Theil har følgende kommentarer til signingen af Daniel: "Jeg synes Daniel er en stor og stærk midterforsvarer - og det er klart, at efter Anders Møller og Nikolaj Hansens stop i klubben, har vi været på udkig til den position.

Derudover synes jeg at Daniel har gjort det godt - der er selvfølgelig nogle ting der altid kan arbejdes med, men det her med at forsvare sætter han en stor ære i, og det gør han rigtig rigtig godt. Vi fandt jo ud af i sidste sæson at vi skulle blive bedre til at forsvare - så jeg har store forventninger om, at vi allerede har forstærket os dér”.

Daniel udtaler selv: "Først og fremmest har jeg haft en rigtig god tid i Næstved, nu skulle der bare ske noget nyt, og så bød Roskilde sig til - hvilket jeg synes lød meget attraktivt.

Jeg er central forsvarsspiller, med styrker i det defensive - jeg byder dog også fint ind offensivt. Det er klart at jeg lige skal lære de andre at kende og selvfølgelig spillestilen - selvom den minder lidt om det jeg kommer fra”.

Alle i og omkring FC Roskilde byder Daniel velkommen og vi glæder os til samarbejdet!