FC Roskilde går ind i motorsport

Pressemeddelelse

Som den første fodboldklub i Danmark har FC Roskilde indgået et strategisk samarbejde med Racing Factory, der bl.a. står bag et af de førende DTC Racing teams.

Derudover kan klubben tilbyde sponsorerne endnu flere sportslige oplevelser.

FC Roskilde er gået ind i motorsport og har som den første fodboldklub herhjemme indgået et strategisk samarbejde med Racing Factory, der blandt andet står bag et af de førende DTC Racing teams.

Aftalen betyder blandt andet, at FC Roskildes logo vil være at finde på de to racere, der har den professionelle racerkører Ronnie Bremer og norske Molly Pettit bag rattene i den mest prestigefyldte af de danske motorsportsserier.

”Roskilde er en by med en mangeårig historisk og tradition i motorsport, og der er mange af vores sponsorer, der sideløbende med fodbold også følger motorsporten tæt. Med samarbejdet kan vi nu også levere motorsports-oplevelser til sponsorerne, deres medarbejdere og kunder, så de på den måde får endnu større værdi af at være med i vores erhvervsnetværk,” siger Bo Tue Knudsen, direktør i FC Roskilde.

For stifter og indehaver af Racing Factory, Lars Plenge, er samarbejdet med FC Roskilde en naturlig udvikling i oplevelsesindustrien. ”Sponsorer efterspørger i dag en endnu bredere platform af aktiviteter og oplevelser, som man kan gøre brug af i forhold til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Og når vi kan tilbyde endnu flere aktiviteter, kan vi også tiltrække en bredere kreds af sponsorer,” siger Lars Plenge, som betegner samarbejdet som unikt og banebrydende.

”Det er den type samarbejde, jeg har kæmpet for i en årrække. Jeg er glad for, at FC Roskilde kan se perspektiverne i at arbejde sammen på tværs af hinandens interesser rent sportsligt. Jeg er sikker på, at det gør begge parter endnu stærkere – og kan være med til at få tilknyttet endnu flere samarbejdspartnere,” siger Lars Plenge.

Bo Tue Knudsen ser frem til at FC Roskilde bliver profileret i blandt andet tv-transmissionerne fra DTC-afdelingerne, men også at kunne tilbyde sponsorerne selv at komme tæt på de største motorsportsevents som ture til Formel 1 og Le Man-løbet eller bare selv at få mulighed for at sidde bag rattet i en Ferrari. Aktiviteterne vil også koble motorsport og fodbold sammen.

Yderligere oplysninger:

FC Roskilde – Bo Tue Knudsen, tlf. 4050 5004