FCR forlænger med ungt lokalt talent

Mathias Kisum har underskrevet en kontraktforlængelse med FC Roskilde, der løber sæsonen ud.

Efter kontraktudløb ved årsskiftet har Mathias Kisum forlænget sin kontrakt med FC Roskilde. Således har talentet og klubben nu papirer på hinanden for året ud, hvilket spreder glæde i Ørnereden.

"Vi er glade for at kunne forlænge med Mathias Kisum, der hele tiden bliver bedre. Han har spillet sig op gennem ungdomsrækkerne og hele tiden vist, at han har et stort potentiale", siger sportschef Anders Theil og fortsætter "det er en konstant prioritet at fastholde og udvikle vores egne talenter – og derfor er det rigtig godt, at vi fortsat har Mathias i truppen."

Mathias Kisum og direktør i FC Roskilde, Claus Grønborg, giver hånd efter kontraktunderskrivelsen.

Som U15-spiller kom Mathias Kisum til FC Roskilde og har i løbet af de sidste fem år konstant udviklet sig. Om det har været til træning, kamp med U19-holdet eller bare løbetræning har Kisum hele tiden knoklet hårdt og blev så sent som i starten af ugen nummer to ved holdets løbetest. Det har desuden været et velkendt syn at se Mathias bruge ekstra tid på træningsbanen - blandt andet på at øve blandt andet frispark, hvilket han har vist på U19-holdet.

Se målet her: https://www.youtube.com/watch?v=0eT0zKhyh10

I slutningen af sommeren stoppede Kisum i FC Roskilde. Han havde behov for at prøve sig af et andet sted, og efter et kort ophold i Brønshøj Boldklub besluttede han sig for, at Roskilde var det bedste for ham.

Kisum har i efteråret fået seks optrædener for Ørnene og var blandt andet med i den historiske 7-1-sejr i Fredericia.