FCR forlænger med Patrick Da Silva

3. januar 2019

FC Roskilde og Patrick Da Silva er efter et udbytterigt efterår blevet enige om en kontraktforlængelse

I slutningen af september måned blev den tidligere FC Nordsjælland- og Brøndby IF-spiller Patrick Da Silva hentet til Ørnereden, hvor han resten af året forventedes at bidrage med højt teknisk niveau og god spilforståelse til bagkæden.

På to måneder blev det til otte kampe, som gjorde indtryk på Christian Lønstrup, hvorfor cheftræneren er glad for forlængelsen:

-          Jeg er meget tilfreds med forlængelsen af Patrick Da Silva. Jeg ser Silva som en af Danmarks største talenter på backpositionen, når han er i topform. Jeg håber meget, at Silva vil fortsætte med den positive udvikling og opstigningen, der præger FC Roskilde, siger Christian Lønstrup.

Det har på intet tidspunkt været en hemmelighed, at Silva har haft udfordringer med overbelastninger i baglåret. Derfor er han også blevet skiftet ud i seks ud af otte kampe og har i store perioder ikke kunne træne fuldt med. Men med en rolig opstart og en form, der kun har været i opadgående kurve siden ankomsten er potentialet stort:

-          Silva har siden ankomsten til klubben haft udfordringer med overbelastninger i baglåret, men er nu ved at være helt klar igen. Han vil helt klart drage fordel af en fuld opstart med truppen.  Af samme grund har han heller ikke kunne træne optimalt i løbet af efteråret, men har alligevel vist et meget højt niveau. Derfor forventer vi os også meget fra ham i løbet af foråret, siger sportschef Anders Theil om forlængelsen.

Patrick Da Silva har spillet otte kampe for Ørnene i efteråret, og har desuden over 50 Superliga-kampe og 15 Ungdomslandskampe på CV’et.

Patrick Da Silva og cheftræner, Christian Lønstrup, giver hånd på det fremtidige samarbejde.