FCR forlænger med Oliver Lauritsen

Endnu en af de unge belønnes med en ny kontrakt i klubben. Oliver Lauritsen, der har gjort sig på klubbens ungdomshold, har siden i sommers været en fast del af seniortruppen - og det bliver han altså ved med at være, da FC Roskilde har forlænget hans aftale.

Sportschef, Anders Theil, er glad og stolt over, at endnu en ungdomsspiller gør sig til:
“Oliver er endnu et produkt af FCR og nu RB Elite’s flotte ungdomsarbejde. Han har været i truppen siden sommer, og gør hele tiden fremskridt. Han har en rigtig god indstilling og er en virkelig dygtig pasningsspiller, der inden han modtager bolden, ved hvad der skal ske. Nu har Oliver snuset lidt til det hele, og så glæder jeg mig til at se, hvordan foråret udvikler sig for Oliver.”
Hovedpersonen selv er også glad og tilfreds:
“Jeg er super glad for at kunne forlænge min kontrakt med klubben. Jeg vil gøre mit for at bevise alle, at det er den rette beslutning. Det er et spændende projekt vi har kørende og nu med nye ejere og en ny træner, er jeg sikker på det giver en fornyet energi og en ny tro på tingene. Så nu er det fuld fart fremover stepperne, så vi kan få indfriet vores målsætning om at ende i top 6.”

Stort tillykke, Oliver!