FCR forlænger med Andreas Maarup

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre dagens anden forlængelse. Andreas Maarup & FC Roskilde er blevet enige om at forlænge aftalen.

Sportschef, Anders Theil, er svært tilfreds med Maarups præstationer:
“Maarup er kommet fra RB’s Danmarksseriehold og har virkelig gjort det godt. Vi har set ham blive bedre og bedre ved at træne i et godt miljø. Han har en utrolig power, dækker flere pladser på banen og har haft mange gode kampe for os - hvem vil ikke huske hans fremragende mål mod KFUM.”
Hovedpersonen selv glæder sig også over forlængelsen:
“Først og fremmest, så er jeg rigtig glad for at have forlænget min kontrakt med klubben. Det har været nogle givende måneder med holdet, hvor jeg også har fået en masse tillid og spilletid. Jeg har det super godt med resten af holdet, og vil rigtig gerne fortsætte med at være en del af det her spændende projekt, hvor jeg samtidig kan udvikle mig som fodboldspiller og forhåbentlig bidrage med at få klubben tilbage på rette spor.”

Stort tillykke med forlængelsen, Andreas!