FCR er andet end divisionsfodbold

I går, mandag den 2. maj, kl. 7.00 deltog FC Roskildes Bajram Fetai i et GÅBUS-projekt, som Lynghøjskolen starter op (se vedhæftede foto).
 
Gåbus er en del af samarbejdet Sunde Børn Bevæger Skolen mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Målet med samarbejdet er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger en sund livsstil tidligt i livet.
 
Gåbus er for de yngste årgange, hvor nogle elever fra de store klasser fungerer som gåbuschauffører. På den måde kommer børnene sikkert i skole, og samtidig klarer de selv transporten til fods.

FC Roskilde sætter også gang i et andet projekt for unge i denne uge.
 
Imorgen, onsdag den 4. maj, starter Michael Winter, der til daglig er cheftræner for FC Roskildes U/19-hold og assistenttræner for Bet25-Ligaholdet, et flygtningeprojekt op, hvor vi tilbyder fodboldtræning til unge flygtninge og udsatte unge i Roskilde Kommune.
 
I første omgang bliver der træning for 20-25 unge en gang om ugen.
 
Vi glæder os meget til at følge, hvordan det går. Og selvom der ikke skulle være nye supertalenter imellem de unge, der kommer og træner med Michael, så er det vigtige naturligvis også her, at deltagerne får en mulighed for at mærke den glæde og fællesskabsfølelse som fodbolden også kan tilbyde.