FCR besejret i Sundby

28. juni 2020

FC Roskilde skulle igen dag levere en toppræstation for at hente point. Det er altid svært at spille i Sundby Idrætspark, og i dag var ingen undtagelse.

Hjemmeholdet lagde pres på fra start, og fik da også en scoring efter kun seks minutters spil. FCR fik spillet sig fint ind i kampen, og havde også flere gode muligheder for at bringer sig på tavlen.

I dag manglede skarpheden dog i de afgørende situationer. Czajkowski måtte udgå med en skade allerede efter godt en halv times spil, hvilket ikke gjorde tingene nemmere.

Efter pausen bølgede spillet lidt frem og tilbage, men efterhånden lagde FCR tryk på, og man sad med følelsen af, at det udlignende mål kunne komme hvert øjeblik.

Efter 72 minutters spil slukkede Munksgaard dog håbet med sin anden om kampens sidste scoring. Kampen var egentlig ret lige, men i dag var Fremad Amager - særligt Munksgaard - bare mere skarp.

Det strammer til for FCR, men der er stadig seks kampe og mange point at spille om endnu. Meget kan endnu ske, og uanset hvad skal der kæmpes til sidste fløjt i sidste kamp. Så det er frem med brystkassen og så i gang med forberedelserne til næste kamp, som allerede er onsdag på hjemmebane mod Vendsyssel FF.

Højdepunkter:

6' - Hjemmeholdet bringer sig foran. Bolden spilles i højre side ned i dybden bag Oliver Juul - Pierre Larsen sender bolden faldt ind foran mål, hvor Munksgaard dukker op og sender bolden i mål.

34' - Munksgaard skyder på kanten af feltet, men Vang følger bolden forbi stolpen.

40' - Indlæg fra højre - Olive Juul er gået med frem - han kommer først på bolden, med får ikke et perfekt træf på bolden, der får et lidt sjovt opsåring, lige før han kommer frem til bolden. En ellers fin chance, og bolden smutter da også tæt forbi stolpen.

48' - Frispark til FCR på kanten af feltet - FCR appelerer for straffespark, men dommeren er sikker i sin sag. Mileta tordner et direkte frispark uden om muren - Dannevang i Fremad-målet må ud i fuld længde med en superredning og giver hjørnespark.

Pause

50' - Fint FCR-opspil, "AB" med fin aflevering til Dhaflaoui, der kommer fri til højre fo rmålet - hans afslutning drejer dog forbi modsatte stolpe.

52' - Fremad tæt på en scoring - farligt indlæg fra højre, men afslutningen fejler, selvom afleveringen lå perfekt.

57' - Hurtig omstilling af hjemmeholdet. - Markus Bay banker på mål, men bolden smutter lige forbi trekantssammenføjningen.

61' - Mouritsen er gået med frem - han afslutter langt ude fra, og fanger Dannevang i Fremad-målet på det forkerte ben, men bolden går desværre forbi mål.

69' - Fin omstilling af FCR - bolden ender hos "AB" lige på målet ved kanten af feltet - han afslutter med venstre ben og igen må Dannevang ud i fuld længde.

72' - Lukas Engel spiller Munksggard fri i dybden på kanten af offside. Her svigter han ikke og han bringer hjemmeholdet foran 2-0.

91' - Pierre Larsen sender bolden i nettet til 3-0, men målet annulleres korrekt for offside.

Kampfakta


Fremad Amager - FC Roskilde 2-0 (1-0)

Søndag, den 28. juni 2020, kl. 13.00

Sundby Idrætspark

Tilskuere: 500

NordicBet LIGA

Dommer: Sebastian Friis Aagerup

Linjedommere: Simon Blond & Brian Qvist

4. dommer: Benjamin Helm Svedborg

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Philip Rejnhold Olsen

Marcus Gudmann

Kyle McLagan

Oliver Juul

Nicklas Mouritsen

Nicklas Halse (anfører)

Philip Rasmussen

Oscar Høybye

Sebastian Czajkowski

Mileta Rajovic

 

Kampforløb:

6' 1-0 Kristoffer Munksgaard (Fremad Amager)
47' Advarsel Markus Bay (Fremad Amager)
55' Advarsel Philip Rejnhold Olsen (FCR)
58' Advarsel Reda Rabei (Fremad Amager)
72' 2-0 Kristoffer Munksgaard (Fremad Amager)
75' Advarsel Nicklas Mouritsen (FCR)
92' Advarsel Philip Ramussen (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
34' Sebastian Czajkowski Souheib Dhaflaoui
38' Oscar Høybye Abdoulie "AB" Njai
78' Olive Juul Monday Etim

 

Ikke benyttede spillere:

Conrad Kromann (målmand)

Casper Grening

Daniel Segev Jørgensen