FC Roskilde - BK Frem 1-1

Kl. 12:00 var der kick-off til årets første træningskamp på hjemmebane, kunstbanen i Roskilde Idrætspark.

Efter de to flotte kampe mod BIF og FCK var dagens modstandere den gamle traditionsrige Valbyklub, Boldklubben Frem, der til daglig spiller i 2. division.

Start 11'er: Frederik Vang, Marc Bredal, Kyle McLagan, Stefan Hansen (anfører), Mads Julø, Andreas Hermansen, Robert Larsen, Mathias Kisum, Nicolai Jessen, Emil Nielsen, Morten Nielsen

Eneste mål i 1. halvleg kom efter 30 minutters spil. BK Frem bryder igennem i FCR's højre side - FCR er nok lidt passige i situationen - og gæsterne får plads til at banke bolden fladt i mål.

FCR havde nogle gode afslutninger fra kanten af feltet - Jessen to og Morgen Nielsen en enkelt - men målmanden klarede sikkert i alle situationerne.

I pausen skiftede FCR det meste af holdet - kun Emil Nielsen, der ikke spillede mod FCK, skulle fortsætte på banen efter pausen. De øvrige spillere, der startede 2. halvleg, var målmand Nicklas Frenderup (prøvespiller), Daniel Stenderup, Anders Nielsen, Patrick Da Silva, Casper N. Rasmussen (RB 1906's Sjællandsseriehold), Nicklas Halse, Mikkel Thygesen (anfører), Mikkel Nøhr Christensen, Younes Bakiz og Lasse Rise (prøvespiller).

FC Roskilde sad tungt på 2. halvleg, og kom længere frem på banen. BK Frem forsøgte sig med nogle omstillinger, men blev aldrig farlige. Med tre minutter igen udlignede FC Roskilde på straffespark. Efter fint kombinationsspil i højre side, endte bolden hos fremstormende højre back, Casper N. Rasmussen, der bliver nedlagt i feltet.

Lasse Rise eksekverede sikkert.

Generelt var spillet ikke helt på højde med de to første træningskampe, men Lønstrup fik uden tvivl set en masse ting, og så fik gutter nogle "meter i benene", som det jo også handler om, på denne tid året.

Grundet skader og behov for hvile sad Frederik Schram, Mark Gundelach, Nicolai Vallys og Andreas Bruus over i dag.

Næste træningskamp spilles på udebane, mandag den 4. februar, og modstanderen er Avarta.

Der var råkoldt i Roskilde Idrætspark da FCR spillede træningskamp mod BK Frem. De fremmødte FCR-supportere fik et enkelt mål at varme sig på, da Lasse Rise udlignede til 1-1 i slutningen af kampen. Her ses Mikkel Nøhr Christensen, der viser prøver på sin sublime sparketeknik.