FCN-sejr i målrig træningskamp

Solen stod højt over Right to Dream Park, da dagens træningskamp mellem FC Roskilde & FC Nordsjælland blev fløjtet i gang. Det var et superligamandskab med flere profiler på landsholdsarbejde - men ikke desto mindre et stærkt hold de stillede med i dag. Vi havde igen Frederik Vang med i truppen efter en lang skadespause - han fik det sidste kvarter af kampen. Dejligt at se ham i aktion igen.

Kampen blev afviklet som tre gange 30 minutter, og der var ingen tvivl om hvem der kom bedst ud til kampen. FC Roskilde sad på tingene og var flot med i første halvleg - allerede efter 16 minutters spil, gjorde Mikkel Thygesen det til 1-0, scoret på et fremragende langskud. Stillingen forblev, da dommeren fløjtede til pause for første gang. 

Det var som om, at Kasper Hjulmand fik rusket op i hans superligahold i pausen - de kom i hvert fald langt bedre ud til anden halvleg, end de gjorde i første. Hvis Mikkel Thygesens langskudsmål var fremrangende, så var 1-1-scoringen efter 36 minutters spil pragtfuldt. Lasse Petry stod for scoringen, på et fornemt spark fra distancen. 

Vi kom bedre med i slutningen af anden halvleg, og med fem minutter tilbage af den, lykkedes det endnu en gang at få netmaskerne til at blafre. Morten Nielsen modtog bolden i midtercirklen, hvorefter han satte i løb ned mod FCN-målet. Kristian Lindberg tog position, dét så Morten Nielsen og afsted i dybden var Lindberg - der med et iskoldt træk forbi målmanden, kunne sætte bolden i mål til 1-2.

Heller ikke i 3. halvleg skulle der gå lang tid før scoringerne faldt. Godsway Donyoh kom ind fra bænken, og kunne bringe balance i regnskabet efter 62 minutters spil. 3. halvleg blev til tider en rodet affære fra vores side, efter flere dumme boldtab. Mohammed Fellah bragte kort efter hjemmeholdet på 3-2, efter et brag op i nettaget på nært hold. Der skulle dog ikke gå meget mere end 1 minut før den tidligere Nordsjælland-spiller Kristian Lindberg igen var på pletten. Efter et fornemt indlæg fra Nicklas Mouritsen, tog han bolden ned og så stod den 3-3. 

Kampens sidste mål blev scoret af Godsway Donyoh, da han seks minutter før tid kunne bringe hjemmeholdet foran 4-3 og denne stilling holdte til slut.

Dagens startopstilling:

Kasper Tvede, Simon Richter, Nicklas Halse, Daniel Jørgesen, Kristian Geertsen, Valon Ljuti, Mikkel Thygesen, Oscar Buch, Mark Leth, Kristian Lindberg, Morten Nielsen.

Bænk:

Frederik Vang, Anders Qvist, Anders “Nille” Nielsen, Nicklas Mouritsen, Meck Nørgaard, Jesper Bech, Martin Andersen.

Alle spillere kom i spil.