FC Roskilde suspenderer manager Christian Lønstrup

14. maj 2019

Pressemeddelelse

FC Roskilde har suspenderet samarbejdet med Christian Lønstrup fra i dag og til og med sæsonafslutningen den 26. maj 2019.

Denne beslutning skal ses i lyset af de oplysninger, der dagen igennem har været fremme i pressen omkring match-fixing og kommunikationen herom imellem spillertruppen og manager Christian Lønstrup.

For at sikre ro omkring afviklingen af de sidste to kampe og samtidig få tid til at finde hoved og hale i ovenstående påstande har klubben fundet det fornuftigt at indstille samarbejdet med Christian Lønstrup frem til sæsonafslutningen, således at spillertruppen kan have fuld fokus på de resterende to kampe.

FC Roskilde har derfor besluttet ikke at kommentere yderligere på denne sag før efter sæsonafslutningen med undtagelse af, hvis der skulle komme nye faktuelle oplysninger i sagen.

Det skal for god ordens skyld naturligvis fremhæves, at såvel FC Roskilde som spillerne tager afstand fra alle former for match-fixing og vil gøre alt for, at de relevante myndigheder kan få sagen fuldt ud belyst.

I forhold til træner set-up’et frem til sæsonafslutning vil der snarest komme yderligere informationer.