FC Roskilde stopper samarbejdet med Rasmus Monnerup

2. september 2018

Pressemeddelelse

Pr. dags dato stopper Rasmus Monnerup som cheftræner i FC Roskilde A/S. Beslutningen er taget af klubbens ledelse, og kommer som følge af de manglende resultater i foråret og starten af den indeværende sæson.

Ansvaret for de udeblivende resultater i 2018 hviler ikke kun på Rasmus Monnerup, men også på spillertruppen og alle i og omkring holdet. Truppens nuværende styrke er til mere end hvad, der er præsteret i 2018. Klubbens potentiale skal forløses samtidig med, at de sportslige ambitioner skal opfyldes. I den nuværende situation er det vurderet, at Rasmus Monnerup ikke skal fortsætte med at varetage den opgave.

Bo Storm overtager den daglige træning indtil en permanent erstatning er fundet.

Der skal lyde et kæmpe tak til Rasmus Monnerup for et godt samarbejde, som begge parter har nydt og været begejstret for. Desværre har resultaterne på fodboldbanen siden starten af 2018 ikke været nok i forhold til klubbens sportslige ambitioner.

Rasmus ønskes al held og lykke i fremtiden.