FC Roskilde slagtede Karlslunde

17. september 2021

Her til aften spillede FC Roskilde første hjemmekamp på stadion. Gæsterne var oprykkerne fra Karlslunde IF, der havde placeret sig i midten af rækken via tre sejre og tre nederlag.

CC Facility havde sørget for, at der var gratis entré og 589 tilskuere havde fundet vej til Roskilde Idrætspark, hvilket gav en god stemning på stadion ført an af de utrættelige supportere i det nye stemningstiltag. Så der var slagsange og trommer til den store guldmedalje.

Vejret var rigtig fint til at spille fodbold i, banen var kommet sig, og så ganske fornuftig ud. Den har haft godt af pausen.

FC Roskilde satte sig på kampen fra start til slut - det var reelt tale om klasseforskel. Gæsterne kom aldrig rigtig frem til de helt store tilbud. FC Roskilde styrede slagets gang og spillede bolden fint rundt. Krogh med en kasse direkte på frispark, samt Elvang og Valdemar med et mål hver gjorde at "De lyseblå" kunne gå til pausen med en sikker og fortjent 3-0 føring.

I 2. halvleg var billedet det samme. FC Roskilde sad solidt på kampen og kontrollerede slagets gang, og med et fint mål pandede Monday bolden i netmaskerne til 4-0.

Det var 6. kamp ud af otte, at FC Roskilde formåede at score hele fire mål - de to andre kampe "kun" tre. Det er en ret flot stime holdet er i gang med.

Næste opgave er på lørdag, når turen går til det jyske, hvor VSK Århus venter.

Kampfakta

FC Roskilde - Karlslunde IF 4-0 (3-0)

Fredag, den 17. september 2021, kl. 19.00

Roskilde Idrætspark