FC Roskilde skriver med Oscar Buch

31. januar 2016

Det er en stor glæde at kunne oplyse, at vi har skrevet en 2 årig kontrakt med vores eget supertalent Oscar Buch.

Oscar er "egen avl" fra vores U/19-trup og han er nu rykket fast op i A-truppen, hvor han allerede gør en virkelig god figur. Vi er glade for, at det store talentarbejder, der løbende laves i FC Roskilde Ungdom, kan udvikle et talent af Oscars kaliber. Det viser os, at strategien med at satse på talentarbejdet, er den rette vej af gå.

En tilfreds cheftræner, Anders Theil, havde følgende kommentarer til aftalen med Oscar: "Oscar har imponeret os alle til træning. Det gælder både trænerteamet og de andre spillere. Han har en rigtig god tilgang til tingene og gør det rigtige hele tiden. Og han gør, det han får besked på. Og når det ikke lykkedes begynder han ikke at lave en masse om, men forsætter med at gøre det rigtige indtil det bliver bedre. Og det en rigtig god egenskab.

Oscar er super målfarlig og behøver ikke mange chancer for at få den i nettet. Han har et godt spark, god timing i feltet og i de dybe løb - og er samtidig fornuftig i små hurtige kombinationer.

Han står ofte der hvor det sker, om det så er en ripost fra keeper eller et godt indlæg, så er han der. Og selv på de dårlige dage scorer han til træning. Det bliver spændende at følge Oscars udvikling og samtidig se, om han kan overføre det positive fra træningsbanen til kampene".

Alle i og omrking FC Roskilde siger tillykke med kontrakten til Oscar, og vi glæder os til at følge den videre udvikling. Der bliver helt sikkert noget at se frem til.

Oscar Buch og bestyrelsesformand Bo Tue Knudsen trykker hånd efter kontraktunderskrivelsen.