FC Roskilde skriver med Frederik Schram

16. april 2016

Pressemeddelelse

Det er en stor fornøjelse af kunne meddele, at FC Roskilde har skrevet kontrakt med den islandske målmand Frederik Schram, der senest var tilknyttet FC Vestsjælland.

Om tilknytningen af Schram udtaler cheftræner Anders Theil: "Frederik Schram har jeg holdt øje med et stykke tid. Og da jeg fik besked om at han ville blive i Danmark de næste 2 år kontaktede vi ham i ugen op til Næstvedkampen. Han har trænet med et par gange nu og det er gået rigtig godt. Han har en rigtig god statur - han er 195 cm høj og samtidig meget adræt. Han er inde omkring det meget succesrige islandske U21 landshold (Frederiks mor er fra Island). Så vi er meget tilfredse med at have fået kontrakten på plads. Hvis alt går efter planen, vil Frederik komme i kamp allerede i morgen, når turen går til Horsens".

Hovedpersonen selv, Frederik Schram, er også tilfreds med aftalen og har følgende kommentarer til hans fremtid i FC Roskilde: "Jeg er utrolig glad for at have indgået en aftale med FC Roskilde. Det er en fed klub, med nogle super mennesker i og omkring klubben. Jeg er blevet taget rigtig godt i mod af både trænere og spillere og glæder mig til få færdiggjort 1. division bedst muligt med gutterne. Det er helt klart et godt step for mig, at komme til Roskilde som har nogle gode værdier, en fed træningsmentalitet og ikke mindst ambitioner. Det glæder jeg mig til at være en del af, og vil derfor bidrage med alt hvad jeg har, til at hjælpe klubben i den retning de gerne vil".

Velkommen til Frederik Schram!