FC Roskilde og Gimle i musiksamarbejde

 

Pressemeddelelse

Vi har taget Roskilde Kommunes idé med at skabe et kultur- og Idrætsstrøg fra Roskildehallerne til Gimle hen over Stadion og Kildegården til os, siger FC Roskildes direktør Bo Tue Knudsen om et nyt samarbejde mellem det regionale spillested Gimle og hele byens hold. 

Hvorfor skal tilskuerne til en hjemmekamp i Roskilde Idrætspark ikke også have en mulighed for at få en musikoplevelse, når de kommer på stadion. Det synes både vi og Gimle, at de skal. Vi har derfor aftalt med spillestedets leder Lars Sloth, at Gimle leverer foreløbig fire minikoncerter før en hjemmekamp fordelt med to i efteråret og to i foråret. En halv time for fuld udblæsning på stadiontorvet med start en time før kick off. 

Portene til Stadion åbnes klokken 17.15 for dem, som vil have musikken med. Frem til klokken 18 kan publikum købe en kombineret fodbold- og koncertbillet for bare 100 kroner og får ovenikøbet en pølse med brød og 2 øl eller vand inkluderet i prisen. Det er da en billig koncertbillet, ikke? siger FC Roskilde-direktøren.

De to første arrangement er allerede på plads. Det bliver nu på fredag, den 24. Oktober, hvor modstanderen er Brønshøj og så til den sidste hjemmekamp, fedag den 21. November, hvor modstanderen er HB Køge.

Nu på fredag præsenterer Gimle orkestret ”Jack in the middle”, som tænder for strømmen kl. 18.00. Portene åbnes klokken 17.15 og vi håber naturligvis på at se rigtig mange til både musik og fodbold. Det skulle gerne være en fest at gå til fodbold, og det vil vi gerne bidrage til med forskellige tiltag i forbindelse med vore kampe, slutter Bo Tue Knudsen.

Henvendelse vedrørende denne pressemeddelelse til Bo Tue Knudsen på mobil 40 50 50 04.